Shanti Cursussen - Yogacentrum en Praktijk voor natuurgerichte therapie

U bevindt zich hier: home >  

Referenties

Joke over de reiki  2 cursus

Ik heb een drachtig hondje behandeld op afstand, die werd heel rustig, ik heb inderdaad minder last van bijwerkingen van medicijnen en ben aan het proberen te stoppen met maagmedicatie.

Ik nam het allemaal wat nuchter op, maar het werkt echt goed.

Ik heb ook zo'n grid van kristallen gemaakt. Vind het geweldig hoor, hoe het allemaal werkt!

 Over de Yoga

Samantha  Langendoen 

Fijne lessen, Hanneke legt goed uit wat de bedoeling is en geeft je de ruimte alles in eigen tempo op te pakken. Ik kom elke keer ontspannen thuis.

Joyce Kersten  

Hanneke is een vriendelijke, vrolijke, enthousiaste en energieke vrouw. Ze is altijd in voor een praatje en belangstellend. Zij voelt heel goed aan wat er in de groep nodig is en past haar oefeningen daar op aan. Ze heeft ook oog voor persoonlijke begeleiding bij de uitvoering van de yogaposities en geeft adviezen bij lichamelijke klachten. Dit alles maakt haar kundig als yogalerares en ik vind de lessen van goede kwaliteit. Ik ervaar de lessen als dynamisch door de intensiteit en door de vloeiende overgang van de ene naar de andere oefening. Er zit een logische opbouw in de les en deze wordt afgesloten met een ontspanningsoefening of meditatie. De stressrelease yoga besteed iets meer tijd aan ontspanning. De groepsruimte is ruim en aangenaam verwarmd. Daarnaast is er ook een kleedruimte wat prettig is als je uit je werk komt of daarna nog een afspraak hebt. Kortom; Zeker een aanrader!

Jolanda Van de Camp 

Ik heb kennisgemaakt met Yoga Shanti!! De eigenaresse Hanneke is erg aardig en relaxed!!Ze legt alles erg goed uit!! De yogaruimte is fris en ruim!! Er is een omkleedruimte en er liggen fijne matten met een deken erop klaar voor iedereen!! ik neem deel aan de Stress Release Yoga en het enige wat ik mee moet nemen is een badlaken wel adviseerde Hanneke prettig zittende kleding en eventueel iets warmers om aan te doen tijdens de eindontspanningsoefening die bij deze les 30 minuten duurt!! Maar daar liggen ook lekkere plaids klaar die je mag gebruiken!! Ik ben erg enthousiast en vind het heerlijk!! Een echte aanrader!!

 

 

Viënna Van Tilburg 

De eerste Yoga les is mij goed bevallen.

Lieske Coenen 

Hele fijne yoga van een hele fijne docente, die weet waar ze het over heeft... Dankjewel Hanneke :-)

Margot De Volder 

Hele leuke begeleiding :)

Lisette Hermus Hermsen 

Zeer tevreden goede begeleiding en mogelijkheden om alles uit te proberen

 

Stel hier uw vraag Gratis proefles